## GUPTA MECHANICAL

IN THIS WEBSITE I CAN TELL ALL ABOUT TECH. TIPS AND TRICKS APP REVIEWS AND UNBOXINGS ALSO TECH. NEWS .............

## Sugarcane Juice Business CodeChef Solution | CodeChef Problem Solution 2022

While Alice was drinking sugarcane juice, she started wondering about the following facts:

• The juicer sells each glass of sugarcane juice for $50$ coins.
• He spends $20\mathrm{%}$ of his total income on buying sugarcane.
• He spends $20\mathrm{%}$ of his total income on buying salt and mint leaves.
• He spends $30\mathrm{%}$ of his total income on shop rent.

Alice wonders, what is the juicer's profit (in coins) when he sells $N$ glasses of sugarcane juice?

### Input Format

• The first line of input will contain an integer $T$ — the number of test cases. The description of $T$ test cases follows.

• The first and only line of each test case contains an integer $N$, as described in the problem statement.

### Output Format

For each test case, output on a new line the juicer's profit when he sells $N$ glasses of juice.

### Constraints

• $1\le T\le 1000$
• $1\le N\le {10}^{6}$

### Sample Input 1

4
2
4
5
10


### Sample Output 1

30
60
75
150


### Explanation

Test case $1$: The total income is $50×2=100$ coins. The juicer spends $20$ coins on sugarcane, $20$ coins on salt and mint leaves and $30$ coins on rent. Thus, the profit is $100-\left(20+20+30\right)=30$ coins.

Test case $2$: The total income is $50×4=200$ coins. The juicer spends $40$ coins on sugarcane, $40$ coins on salt and mint leaves and $60$ coins on rent. Thus, the profit is $200-\left(40+40+60\right)=60$ coins.

Test case $3$: The total income is $50×5=250$ coins. The juicer spends $50$ coins on sugarcane, $50$ coins on salt and mint leaves and $75$ coins on rent. Thus, the profit is $250-\left(50+50+75\right)=75$ coins.

Test case $4$: The total income is $50×10=500$ coins. The juicer spends $100$ coins on sugarcane, $100$ coins on salt and mint leaves and $150$ coins on rent. Thus, the profit is $500-\left(100+100+150\right)=150$ coins.