## GUPTA MECHANICAL

IN THIS WEBSITE I CAN TELL ALL ABOUT TECH. TIPS AND TRICKS APP REVIEWS AND UNBOXINGS ALSO TECH. NEWS .............

# [Solution] Ticket Fine CodeChef Solution | Solution CodeChef

## Problem

On a certain train, Chef-the ticket collector, collects a fine of Rs. $X$ if a passenger is travelling without a ticket. It is known that a passenger carries either a single ticket or no ticket.

$P$ passengers are travelling and they have a total of $Q$ tickets. Help Chef calculate the total fine collected.

### Input Format

The first line contains a single integer $T$, the number of test cases. $T$ lines follow. Each following line contains three integers separated by spaces, whose description follows.

• The first integer, $X$, is the fee in rupees.
• The second integer, $P$, is the number of passengers on the train.
• The third integer, $Q$, is the number of tickets Chef collected.

### Output Format

The output must consist of $T$ lines.

• The $i^{th}$ line must contain a single integer, the total money(in rupees) collected by Chef corresponding to the $i^{th}$ test case.

Solution Click Below:-  👉
👇👇👇👇👇

### Explanation:

Test case $1$: The total number of passengers travelling without ticket are $1 - 1 = 0$. So the total fine collected is $0 \cdot 4 = 0$ rupees.

Test case $2$: The total number of passengers travelling without ticket are $10 - 7 = 3$. So the total fine collected is $3 \cdot 2 = 6$ rupees.

Test case $3$: The total number of passengers travelling without ticket are $5 - 4 = 1$. So the total fine collected is $1 \cdot 8 = 8$ rupees.

Test case $4$: The total number of passengers travelling without ticket are $7 - 0 = 7$. So the total fine collected is $7 \cdot 9 = 63$ rupees.